WpMag

Rabu, 26 November 2014

CREW ZAED LAGI NARSIS

CREW ZAED LAGI NARSIS

1. Monggo mas kaos e dipilih
















2. Mas sesok sing libur aku po kowe?
















3. Mumpung libur makaryo tak mantau burung ae
















4. Wes ganteng po urung?




















5. Woyo......
















6. Gek kui ginio




















7. Lek suwung yo dolanan HP kabeh


Tidak ada komentar:

Poskan Komentar